Thursday, April 9, 2020
Jurnalism corect


UPDATE Noi percheziții acasă la suspectul de crimă din Caracal/ Decizie Tribunalul Dolj: Arest preventiv pentru 30 de zile/Avocat: A pledat nevinovat

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 27 iulie 2019 Etichete: , , ,

Update

Polițiștii caută noi probe în cazul bărbatului suspect de crimă, din Caracal. La perchezițiile de la locuința lui Gheorghe Dincă participă avocatul din oficiu și soția acestuia.

Știrea inițială

Suspectul în cazul dispariției tinerei de 15 ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Gheorghe Dincă a pledat nevinovat. Avocatul din oficiu spune că suspectul nu își recunoaște faptele. Polițiștii fac noi percheziții acasă la acesta.

„Nu mi-am ales clientul. Am fost desemnat avocat din oficiu. El pledează pentru nevinovăție. Până în momentul de față pledează ca nevinovat. Spune că nu cunoaște cele două persoane. Acuzația nu este de omor, e de trafic de minori și viol.

A avut coerență în declarații. A fost explicit. Există probe concrete, dar e prematur să stabilim că e vinovat. El nu recunoaște. A spus că nu le-a văzut niciodată pe fete și că nu le-a transportat cu mașina, la ocazie. Dânsul spune că zilele acelea a fost plecat. Spune că bijuteriile sunt fake-uri, că le colecționa și că aparțineau lui și soției.

Probele sunt niște indicii care se pot ridica la nivel de probă, dar nu sunt suficiente. E prematur să discutăm despre vinovăție”, a spus avocatul.

sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW