Tuesday, April 23, 2024
Jurnalism corect


Probleme tehnice la STB: Plățile cu cardul în vehicule și aplicația InfoTB, disfuncționale

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 10 ianuarie 2024

În perioada 10 – 17 ianuarie, vor putea apărea probleme la plata cu cardul direct la validatoare pentru călătoriile cu mijloacele de transport în comun din București și Ilfov, precum și în urmărirea vehiculelor pe aplicația InfoTB, destinată planificării călătoriilor, a anunțat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Acestea pot apărea întrucât Societatea de Transport București – STB SA, care gestionează Sistemul Automat de Taxare și aplicația InfoTB, schimbă operatorul de date mobile pentru vehicule, iar procesul presupune înlocuirea cartelelor SIM pentru un număr de aproximativ 1.850 de vehicule ale tuturor operatorilor de transport din regiune aflate în circulație.

În această perioadă, TPBI le recomandă utilizatorilor mijloacelor de transport în comun metode alternative de plată a călătoriilor, precum cele prin cardurile ACTIV (nominal sau nenominal), Multiplu sau plata prin SMS, la numărul de telefon 7458.

De asemenea, călătorii își vor putea achiziționa titluri de călătorie și prin aplicația mobilă 24Pay. Mai multe detalii în acest sens puteți găsi pe pagina de Internet a operatorului de transport: www.stbsa.ro.

„TPBI prezintă scuze călătorilor pentru eventualele inconveniente și precizează că procesul de înlocuire a cartelelor va avea ca efect îmbunătățirea funcționării acestor servicii”, a transmis TPBI.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW