Thursday, April 25, 2024
Jurnalism corect


Pro România nu va vota învestirea Guvernului Orban II. Ponta: Nu participăm la ceea ce este o piesă de teatru de prost gust

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 16 februarie 2020 Etichete: ,

Victor Ponta a anunțat, duminică, că Pro România nu va vota învestirea Guvernului Orban II, motivând acest lucru prin faptul că parlamentarii săi nu participă „la ceea ce este o piesă de teatru de prost gust”. Președintele partidului a mai adăugat că în audierile din comisiile de specialitate din Parlament, Pro România va vota în funcție de fiecare ministru.

„Nu votăm Guvernul Orban. Exact ceea am făcut la votul iniţial la Guvernul Orban: nu participăm la ceea ce este o piesă de teatru de prost gust. (…) Nu am considerat că Guvernul Orban poate să guverneze România şi nu l-am votat, iar în comisii (vom vota – n.r.) în funcţie de cum se comportă respectivul ministru. Sunt miniştri foarte buni şi sunt miniştri foarte slabi. (…) De ce să fiu contra lui Aurescu sau a lui Ciucă, dacă fac lucruri bune?”, a declarat Victor Ponta, la finalul Convenţiei anuale a Pro România.

Ponta a mai adăugat că în ceea ce privește ministrul Sănătății, Victor Costache, „ar trebui să-i fie ridicată imunitatea pe care o are”.

„În sens, sigur, figurat, că ştiu foarte bine ce se întâmplă cu miniştri, dar cred că la domnul Costache ar trebui ridicată imunitatea pe care o are în acest moment din nu ştiu ce zone. Şi cred că ar trebui să răspundă pentru conflict de interese şi incompatibilitatea în care se află în mod vădit”, a spus Ponta.

Liderul Pro România a mai spus că, în opinia sa, alegerile anticipate ar fi trebuit organizate încă din luna noiembrie, 2019.

„Da, e foarte bine, trebuia să facem anticipate din noiembrie. Am pierdut trei luni şi aceste trei luni ne vor costa foarte tare”, a spus președintele Pro România.

sursa foto: Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW