Sunday, December 4, 2022
Jurnalism corect


Prințul Charles, mesaj la #30 de ani de la Revoluție: “Vreau să vă transmit cât de mult vă admir”

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 16 decembrie 2019 Etichete: , ,

Prințul Charles al Regatului Unit a participat, săptâmâna trecută, la un vernisaj tematic care marchează 30 de ani de la Revoluția Română din 1989. Moștenitorul coroanei Marii Britanii a transmis și un mesaj cu această ocazie în care a spus că îi admiră pe români. 

„Mi-am dorit foarte mult să vin aici și să aduc un omagiu României cu ocazia acestei importante comemorări. Îmi aduc aminte foarte bine ce s-a întâmplat atunci. Ceea ce mă face să mă simt chiar mai bătrân în această perioadă a vieții mele.

Când am descoperit, în urmă cu mulți ani, că am avut un stră-stră-străbunic în Transilvania, al cărui sat natal urma să fie distrus, atunci am devenit și mai înverșunat împotriva suferințelor înfiorătoare la care a fost supus poporul român atâta amar de vreme.

Și vreau să profit de acest moment ca să vă transmit cât de mult vă admir – și mulți dintre noi o fac – pentru rolul pe care-l aveți în țara noastră și pentru că reprezentați o parte importantă a diversității acestei țări. Vă mulțumesc!”, a spus prințul Charles al Marii Britanii, prezent la vernisajul de la Londra.

sursa foto: BBC

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW