Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Primul șantier monitorizat cu drona în mandatul lui Sorin Grindeanu: Se lucrează de 13 ani. Zici că e centura Parisului

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 4 decembrie 2021

Sorin Grindeanu a declarat sâmbătă, 4 decembrie, la Galați, că lucrările de la Centura de la Tecuci țin de 13 ani, ceea ce ar fi un lucru demn de „Cartea Recordurilor”. Ministrul Transporturilor a precizat că șantierul va fi primul proiect monitorizat cu drona în mandatul său.

Primul proiect pe care o să-l urmăresc şi o să-l vedem live pe site-ul ministerului este ăsta (n.r. lucrările de la Centura de la Tecuci). Asta este ceva de domeniul incredibilului, ca de 13 ani să se lucreze. Zici că e centura Parisului”, a spus Sorin Grindeanu, sâmbătă, la Galați, citat de News.ro.

Sorin Grindeanu a precizat că termenul de finalizare al lucrărilor este mai 2022.

Context

După ce ani la rând deputații social-democrați din Comisia pentru Transporturi l-au ironizat pe Cătălin Drulă, numindu-l „omul cu drona” pentru că a făcut parte dintr-o asociație care monitoriza marile proiectele de autostrăzi și căi ferate prin această metodă, noul ministru PSD al transporturilor, Sorin Grindeanu, a preluat la rândul său soluția.

„De ce să nu vadă românii cum se lucrează pe autostrăzi. De ce să nu vedem pe siteul ministerul Transporturilor cum se lucrează pe autostrăzile din România, în direct?”, a declarat Sorin Grindeanu, într-un interviu acordat Digi24.ro.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW