Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Primul meci de fotbal de la un turneu final găzduit de România: Austria și Macedonia de Nord se vor confrunta pe Arena Națională

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 13 iunie 2021

Meciul dintre Austria și Macedonia de Nord, din cadrul EURO 2020, este prima partidă de fotbal din cadrul unui turneu final ce se va disputa în România. 

Austria și Macedonia de Nord vor debuta duminică la EURO 2020, într-un meci ce se va disputa pe Arena Națională, începând de la ora 19:00.

Pe Arena Națională urmează să se mai joace două partide din cadrul Grupei C și o altă partidă din optimi, unde liderul Grupei F, formată din Franța, Germania, Portugalia și Ungaria, ar urma să se lupte cu una dintre ocupantele locului 3 din grupele A, B sau C pentru un loc în sferturi.

Antrenamentul oficial, mutat din cauza ploii

Ploaia a dat bătăi de cap organizatorilor EURO 2020, iar sâmbătă, înainte de antrenamentele oficiale ale celor două selecționate, gazonul Arenei Naționale a fost inundat. Unul dintre jucătorii Austriei a profitat de moment și a creat una dintre imaginile zilei de la EURO 2020.

Antrenamentele oficiale ale celor două echipe s-au ținut, ulterior, pe stadionul Ghencea.

Deși prognoza meteo nu este favorabilă, organizatorii au dat asigurări că meciul se va desfășura în condiții optime pe stadionul care a costat municipalitatea peste 200 de milioane de euro.

(Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW