Thursday, August 18, 2022
Jurnalism corect


Primul caz de Covid-19 în rândul angajaților Poștei Române/ Toți angajații oficiului poștal au fost plasați în izolare

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 8 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

O casieră din cadrul Companiei Naționale Poșta Română a fost infectată cu virusul Covid-19. Aceasta lucra la Oficiul Poștal 86 din București. Potrivit unui comunicat, femeia nu a mai fost prezentă la serviciu din data de 26 martie, aflându-se în concediu pentru tratarea unor afecțiuni medicale.

„În toată această perioadă, atât ea, cât și cei 23 de salariați de la subunitatea poștală unde aceasta își desfășoară activitatea au fost asimptomatici. Începând de astăzi, pentru toți angajații Oficiului Poștal 86 s-a luat măsura autoizolării la domiciliu, chiar dacă au trecut deja 13 zile de când aceștia nu au mai fost în contact direct cu colega lor. Toți salariații au precizat că se simt bine și nu prezintă nici un simptom asociat COVID-19. Încă din data de 16 martie, diriginta a verficat zilnic, temperatura angajaților, la fiecare intrare în subunitate”, se arată într-un comunicat de presă al Poștei Române.

Potrivit directorului Poștei Române, Horia Georgescu, activitatea oficiului poștal a fost suspendată, iar în acest timp toate spațiile din subunitate vor fi dezinfectate.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW