Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Primul caz de coronavirus la Spitalul Sf. Ioan din Capitală / Peste 70 de cadre medicale, plasate în izolare

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 1 aprilie 2020 Etichete: ,

Miercuri a fost confirmat primul caz de coronavirus de la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Ioan. Este vorba o pacientă cu vârsta de 62 de ani care are afecțiuni renale. La nivelul unității medicale s-a luat decizia ca 72 de cadre medicale să fie plasate în izolare. 

Pacienta depistată cu coronavirus are 62 de ani și realiza procedurile de dializă în secția de nefrologie și dializă a unității sanitare. Femeia este asimptomatică și a fost transferată la Spitalul „Carol Davila”.

În secția respectiva mai realiza proceduri de dializă un alt pacient. Și acesta a fost transferat, chiar dacă nu a fost diagnosticat cu coronavirus.

La nivelul unității medicale a fost declanșată o anchetă epidemiologică. Între timp s-a luat decizia ca 72 de cadre medicale din secția nefrologie și dializă să fie plasate în izolare.

De asemenea, celor 9 rezidenți de pe secție li s- a solicitat să rămână acasă. Toate cadrele medicale sunt asimptomatice și vor fi testate.

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: mainnews.ro/primul-caz-de-coronavirus-la-spitalul-sf-ioan-din-capitala-peste-70-de-cadre-medicale-plasate-in-izolare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW