Thursday, December 2, 2021
Jurnalism corect


Primele cazuri de COVID-19 în școlile din Capitală / 4 elevi și un profesor, confirmați pozitiv cu SARS-CoV-2

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 februarie 2021

La patru zile de la redeschiderea școlilor, au apărut primele cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în unitățile de învățământ din Capitală. Un profesor și trei elevi din Sectorul 4 și o elevă din Sectorul 6 au fost confirmați pozitiv cu COVID-19.

Cei trei elevi din Sectorul 4 sunt în clasele I-IV și aparțin unor școli diferite, după cum urmează: Școala Gimnazială nr. 190 – un elev care învață în clasa a IV-a, Școala Gimnazială nr. 113 – un elev care învață în clasa I și Școala Gimnazială nr. 79. – un elev care învață în clasa a III-a. Cursurile au fost suspendate în aceste unități școlare, transmite Primăria Sectorului 4.

În plus, la Școala Gimnazială nr. 129, un profesor a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

La apariţia cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul cadrelor didactice, didactice auxiliare sau nedidactice, acestea au obligaţia de a anunţa conducerea unităţii de învăţământ care va informa DSP/DSPMB și care în urma anchetei epidemiologice va stabili care sunt contacții direcți ai acestora și va decide împreună cu conducerea unității de învățământ dacă se impune suspendarea activităților didactice la nivelul unității de învățământ”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Sectorului 4.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW