Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Primarul Timișoarei, despre românii întorși din străinătate: Diverși indivizi care nu sunt demni de respect. Deja au început jafurile. Păziți-vă, oameni buni!

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 27 martie 2020 Etichete: ,

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, susține că în România s-au întors „diverși indivizi care nu sunt demni de respect”, în contextul pandemiei de coronavirus, și le transmite cetățenilor să se păzească deoarece „deja au început jafurile”.

Robu a declarat în cadrul unei conferințe de presă online că românii ar trebui să se păzească de „cei întorși din străinătate care au stricat imaginea României peste hotare”.

„Au venit în țară și diverși indivizi care nu sunt demni de respect. Au venit, și eu spun lucrurilor pe nume, indivizi care nu s-au ocupat cu lucruri legale pe unde au fost și acum aici nu au din ce trăi. Știm bine că au existat diverse grupuri de infractori care au furat și au înșelat în fel și chip prin diverse țări, ne-au făcut și o imagine foarte negativă nouă, ca popor.

Mulți dintre ei n-au fost în contact cu noi, ceilalți, mai ales în primii ani după Revoluție, și atunci își închipuiau că așa om fi noi, românii, cum i-au văzut pe aceia, nu foarte mulți, dar suficient de mulți încât să ne creeze această imagine foarte negativă. Aceștia s-au întors, sunt aici, îi și vedem, îi remarcăm ușor. Azi am văzut din mașină cel puțin trei la care sunt convins că nu mă înșel. Au fost și alții, dar acolo poate îi categorisesc eu eronat”, a declarat primarul Timișoarei.

Nicolae Robu a declarat că deține informații că au început jafurile și că mulți dintre cei întorși din străinătate în România nu au din ce trăi.

„Deja au început jafurile! Păziți-vă, oameni buni! Aceste personaje nu au din ce trăi și, pe măsură ce trece timpul, probabil că își consumă tot ce au agonisit și vor deveni un pericol în societatea noastră. Nu numai Covid-19 este un pericol, avem și persoane care sunt periculoase. Vă rog să vă luați toate măsurile de protecție vizavi de astfel de persoane”, a conchis Robu.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW