Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Primarul Sectorului 6 vrea să concedieze 85 de polițiști locali: Nu sunt mulțumit. Vor intra la testare

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 24 mai 2021

Schema de personal a Poliției Locale a Sectorului 6 va fi redusă cu 85 de posturi, reprezentând aproximativ un sfert din totalul posturilor, a anunțat primarul Ciprian Ciucu. 

În perioada imediat următoare polițiștii locali vor fi testați, probele fiind de cunoștințe și abilități fizice, a transmis edilul.

Ciprian Ciucu s-a declarat nemulțumit de activitatea instituției din subordinea sa, precizând că în urma derulării procesului de testare vor rămâne în sistem doar cei mai bine pregătiți.

„Astăzi am publica noua organigramă a Poliției Locale Sector 6. Vor fi mai puțin cu cca. 85 de posturi (aproape un sfert din efectiv). Cei mai mulți polițiști locali vor intra la testare, probe de cunoștințe și abilități fizice. Vor rămâne în Poliția Locală doar cei dedicați funcției, cei care își înțeleg rolul. Nu sunt mulțumit de Poliția Locală, se mișcă mai bine decât în urmă cu 6 luni, dar tot nu sunt mulțumit. Polițistul local trebuie să fie prezent și atent la TOT ce se întâmplă în jurul lui, se implice, să observe și să ia măsuri atunci când identifică un teren lăsat de izbeliște, când un dezvoltator imobiliar nu respectă normele de mediu și ori de câte situația o impune.
Polițiștii locali care rămân la bord vor fi bine formați profesional iar activitatea le va fi monitorizată permanent”, a afirmat Ciprian Ciucu.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW