Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


Primarul Sectorului 2, amendat după ce nu și-a plătit locul de parcare

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 8 martie 2023 Etichete: , ,

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a fost amendat marți, 8 martie, cu 200 lei de compania municipală Parking București, după ce nu și-a achitat tariful pentru ocuparea unui loc de parcare.

Potrivit notei de constatare publicate de edil, incidentul s-a petrecut în parcea „Elie Radu”, situată lângă Primăria Capitalei. Radu Mihaiu susține că a fost neatent și nu a trimis prins SMS codul pentru confirmarea taxei.

„Am fost ieri la PMB şi mi-am luat amendă de parcare. Domnul care mi-a dat amenda m-a recunoscut şi şi-a cerut scuze că a trebuit să-mi dea. Vreau să-l felicit că nu s-a lăsat impresionat de funcţie şi mi-a aplicat amenda pe care o meritam. Începem să arătăm a ţară normală atunci când primarii primesc aceeaşi amendă pe care o primesc şi cetăţenii fără funcţii publice. De ce am primit amendă? Că am uitat să trimit codul de confirmare pentru plata taxei de parcare. Am fost neatent, iar acum trebuie să plătesc, dar o voi face bucuros. Voi nu faceţi ca mine, urmaţi procesul până la capăt şi trimiteţi codul de validare, ca să nu luaţi amendă!”, a scris Radu Mihaiu, pe pagina sa de Facebook.

Începând de la 1 martie, toate parcările publice administrate de Primăria București au, în intervalul orar 8:00 – 20:00, de luni până vineri, un tarif unic de 5 lei/oră.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW