Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Primarul oraşului Caracal, suspendat din PSD / Edilul din Crevedia, exclus din partid

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 2 septembrie 2023

Primarul oraşului Caracal, Ion Doldurea, al cărui fiu deţinea staţia GPL de la Crevedia a cărei explozie s-a soldat cu noartea a trei persoane şi cu rănirea a peste 50, a fost suspendat din PSD în vreme ce edilul din Crevedia, Florin Petre, a fost exclus din partid, deciziile viind validate sâmbătă de Consiliul Politic Naţional al PSD.

Întrebat, sâmbătă după amiază, la sfârşitul Consiliului Politic Naţional al partidului, dacă primarul oraşului Caracal, Ion Doldurea suspendat din PSD şi cel din Crevedia, Florin Petre, exclus din partid, vor mai primi susţinerea PSD la alegerile viitoare, preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu, a răspuns că în urma discuţiilor cu preşedinţii organizaţiilor judeţene din care cei doi fac parte, a constatat că liderii PSD Dâmboviţa şi Olt nu susţin candidaturile celor doi edili pentru noi mandate.

„Sunt ferm convins că o să vă anunţăm în timp util. Nu prea văd cum dar sunt ferm convins că o să vă anunţăm. Din punctul mei de vedere… deciziile în ceea ce priveşte candidaturile primarilor reşedinţă de judeţ şi ale preşedinţilor de CJ, reprezintă, conform statutului, o decizie luată de către Consiliul Politic Naţional, deciziile de candidaturi la primării sunt de către preşedinţii de organizaţii judeţene. Ce pot să vă spun cu certitudine, că am vorbit cu ambii preşedinţi unde au activat până acum din interiorul PSD, atât la Dâmboviţa cât şi la Olt. Nu am văzut niciun preşedinte care ar ai dori să susţină candidatura lor”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW