Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Primarul municipiului Petroşani trece de la PNL la PSD

By news.ro , in Stirile zilei , at 13 martie 2024

Primarul municipiului Petroşani din judeţul Hunedoara, Tiberiu Iacob-Ridzi, care a fost ales pe această funcţie din partea PNL, a anunţat că la alegerile locale din 9 iunie va candida din partea PSD, încercând să obţină un nou mandat.

”Decizia pe care am luat-o astăzi, de a candida la alegerile din 9 iunie 2024 reprezentând Partidul Social Democrat, pentru un nou mandat de primar al municipiului Petroşani nu a fost o decizie uşoară! După mulţi ani în care am reprezentat zona de dreapta a eşichierului politic, am convingerea că este o decizie înţeleaptă pe care aveam datoria să o iau pentru oameni şi pentru comunitatea Petroşaniului. Pentru că dincolo de orice altceva, ceea ce este important pentru municipiul nostru este să ducem, cât mai repede, la bun sfârşit proiectele necesare pentru dezvoltarea Petroşaniului şi să putem iniţia altele noi, pentru oamenii din comunitatea noastră”, a scris Iacob-Ridzi pe pagina sa de Facebook.

Edilul a explicat că a luat această decizie după ce a ascultat ”vocea oamenilor” care îi spuneau că administraţia nu are culoare politică.

”Am ascultat vocea oamenilor care mi-au spus, de nenumărate ori, că administraţia nu are culoare politică, iar în activitatea mea am încercat să ţin cont întotdeauna de acest lucru. În acelaşi timp, unitatea este un factor cheie pe care Valea Jiului şi judeţul Hunedoara trebuie să-l aibă pentru a valorifica la maxim oportunităţile pe care ni le deschide Programul pentru Tranziţie Justă al Uniunii Europene şi alte programe cu finanţare europeană şi guvernamentală. Suntem obligaţi să lucrăm eficient şi bine cu colegii primari din Valea Jiului şi cu conducerea Consiliului Judeţean pentru a reuşi să îndeplinim obiectivul nostru comun de a da o nouă şansă la dezvoltare Petroşaniului şi, în egală măsură, Văii Jiului şi judeţului Hunedoara. Trebuie să fim cu adevărat o echipă”, a precizat Tiberiu Iacob-Ridzi.

De asemenea, primarul municipiului Petroşani a dat asigurări că proiectele sale nu vor fi afectate de decizia de a candida sub sigla altui partid.

”Această decizie nu va afecta sub nicio formă proiectele pe care le-am iniţiat şi pe care le derulăm acum în municipiul Petroşani şi nici cele pe care le-am angajat. Dimpotrivă! Cred că având susţinerea celui mai mare partid politic din România, susţinerea Guvernului, a CJH, a colegilor primari din Valea Jiului şi a dumneavoastră, a tuturor cetăţenilor municipiului Petroşani, vom putea face şi mai multe pentru municipiul nostru, pentru comunitatea noastră, pentru fiecare dintre cetăţenii Petroşaniului. Cu aceste gânduri am luat astăzi decizia de a porni la drum într-un nou proiect politic, însă vă asigur că acesta nu este un proiect personal, ci unul pentru Petroşani şi pentru comunitate!”, a susţinut Tiberiu Iacob-Ridzi.

Într-o şedinţă a Biroului Politic Judeţean al PSD Hunedoara care a avut loc la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva, social-democraţii au validat candidatura lui Tiberiu Iacob-Ridzi la funcţia de primar al municipiului Petroşani. În urmă cu doar două săptămâni, tot la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva, organizaţia PNL Hunedoara a validat candidatura aceluiaşi Tiberiu Iacob-Ridzi pentru încă un mandat de edil la Petroşani.

Tiberiu Iacob-Ridzi a avut şi funcţia politică de prim-vicepreşedinte al PNL Hunedoara.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW