Monday, July 15, 2024
Jurnalism corect


Primarul Daniel Florea, cu masca pe bărbie la o întâlnire cu alegătorii și copiii din Sectorul 5

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 23 august 2020 Etichete: , ,

Primarul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, candidat pentru un al doilea mandat, nu a purtat corect masca de protecție la întâlnirea pe care a avut-o duminică cu alegătorii și copiii din acest sector.

Însoțit de soția sa, Daniel Florea nu a respectat distanța fizică, a interacționat cu persoane învârstă, cele mai vulnerabile în fața COVID-19, și s-a fotografiat cu mai mulți copii.

Masca de protecție și păstrarea distanței, soluții cheie pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Potrivit Ministerului Sănătății, purtarea măștii este măsura eficientă pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, la fel cum păstrarea unei distanțe de siguranță de 1,5 metri față de alte persoane și evitarea pe cât posibil a contactului cu suprafețele atinse în mod frecvent de alte persoane scade exponențial riscul îmbolnăvirii.

Este necesară folosirea măștii în toate spațiile închise (ex: la birou, în transportul în comun, la cumpărături), dar și în spațiile deschise unde se află un număr mare de persoane (ex: concerte/spectacole în aer liber/ zone aglomerate).

Masca de protecție îl protejează atât pe cel care o poartă, dar mai ales pe cei cu care interacționează. Cu toate acestea, pentru a fi eficientă, masca de protecție trebuie să acopere complet nasul și gura persoanei care o poartă.

CITEȘTE ȘI: Primăria Sectorului 5, contracte de 30.000 de euro cu firmele lui Bogdan Chireac

CITEȘTE ȘI: Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a cheltuit aproape 20.000 de euro pentru reclame pe Facebook

Sursa foto: Facebook / Daniel Florea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW