Friday, October 7, 2022
Jurnalism corect


Primarul Capitalei, despre lipsa căldurii la spitalele Balș și Colentina: Spitalul Colentina nu a avut o problemă majoră. Streinu Cercel nu a făcut nimic și a constatat seara că este frig

By Redactia , in Politic Stirile zilei , at 5 decembrie 2020 Etichete: , , , , ,

Primarul general al Capitalei susține că problema căldurii de la spitalele Colentina și Matei Balș a fost rezolvată, menționând că intervențiile la rețeaua de termoficare sunt inevitabile. Nicușor Dan îl acuză pe Streinu Cercel că, deși anunțat că va fi sistată furnizarea de apa caldă în data de 4 decembrie, nu a luat măsuri.

„Despre problema de ieri din spitalele Matei Balș și Colentina, unde căldura a fost întreruptă peste zi și a revenit azi-noapte.

Punctual, ziua de ieri. Spitalul Colentina nu a avut o problemă majoră, pentru că directorul medical, prevenit de anunț, a utilizat aerul condiționat și caloriferele electrice. În schimb, managerul Spitalului Matei Balș, Adrian Streinu Cercel, deși prevenit cu o zi înainte, nu a făcut nimic și a constatat seara că este frig.

Problema generală. În această iarnă, rețeaua de conducte pleacă cu așa de multe găuri, că intervențiile sunt inevitabile. Dacă nu sunt făcute, se atinge limita maximă de apă de adaos, presiunea scade și centralele se opresc automat. Vina uriașă aparține administrației PSD Firea care toata vara, nealocând bani și fiindu-i frică să facă intervenții în campania electorală, a lăsat rețeaua să se deterioreze. Au fost zeci de apeluri din partea Elcen, că necesarul de apă de adaos este aproape de limita maximă, de 3 ori mai mare decât în 2016, fără vreun răspuns din partea administrației PSD Firea. Dar despre această problemă voi vorbi curând și cu grupurile consilierilor generali , pentru că vreau să discutăm numirea noului Consiliu de Administrație al Termoenergetica”, transmite Nicuşor Dan pe Facebook.

Institutul „Matei Balș”  din Capitală şi Spitalul Colentina au rămas fără căldură și apă caldă pe tot parcursul zilei de vineri.

RADET ar fi anunțat joi seară conducerile unităţilor medicale că în data de 4 decembrie nu va fi apă caldă și căldură, până la ora 24:00.

Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din Capitală este spital suport COVID.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW