Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Primarul Capitalei anunță modernizarea locurilor de joacă din mai multe parcuri

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 15 iunie 2022

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat miercuri, 15 iunie, că locurile de joacă din mai multe parcuri din Capitală vor fi modernizate. Este vorba despre parcurile Herăstrău, Cișmigiu, Carol, Bordei, Tineretului, Verdi și Băneasa.

„Modernizăm locurile de joacă din parcuri. Am lansat în SICAP procedura de consultare a pieței pentru furnizarea și montarea unor echipamente destinate unor locuri noi de joacă în parcurile administrate de ALPAB.

Vom înlocui echipamentele din 22 de locuri de joacă, amplasate acum mai bine de 10 ani și pentru care reparațiile nu mai reprezintă o soluție. Acestea se află în parcurile Herăstrău, Cișmigiu, Carol, Bordei, Tineretului, Verdi și Băneasa”, a anunțat, miercuri, Nicușor Dan.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 20 iunie, iar propunerile vor fi analizate până la data de 4 iulie.

„Ofertele de preț, caracteristicile tehnice și cataloagele pot fi transmise pe adresa de e-mail : office@alpab.ro sau la Registratura ALPAB din șos. București-Ploiești nr. 88, sector 1. În paralel, lucrăm la caietul de sarcini pentru achiziționarea serviciilor de reparații pentru alte 19 locuri de joacă din parcurile pe care le administrăm”, se mai arată în postarea edilului.

Foto: Nicușor Dan/ Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW