Monday, June 1, 2020
Jurnalism corect


Primarul Bacăului, Cosmin Necula, exclus din PSD, a trecut la Pro România

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 3 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Primarul Bacăului, Cosmin Necula, exclus din Partidul Social Democrat în urma criticilor aduse în mod repetat la adresa Guvernului Dăncilă, a decis să se înscrie în Pro România.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că Pro România îl susține pe Cosmin Necula pentru un nou mandat de primar.

„În primul rând, vreau să-l felicit pe Cosmin Necula pentru proiectele pe care a reușit sa le implementeze la nivel local. Bacăul este tot mai modern, cu mult peste alte municipii mai mari.

Ma bucur ca și-a asumat viziunea Pro Romania si am încredere ca, împreună, vom reuși sa sprijinim toate proiectele bune pentru dezvoltarea comunităților. Tocmai de aceea, Pro Romania îl susține pentru un nou mandat de primar, în perioada 2020-2024”, a declarat președintele Pro Romania, Victor Ponta.

De asemenea, Cosmin Necula și-a motivat decizia spunând că este singurul partid veritabil de stânga.

„Pro Romania este singura constructie politica ce gandeste intr-o maniera de stanga moderna, pro-europeana, cu semnificative influente din zona de centru. Imi doresc ca municipiul Bacau sa se curate administrativ si politic. Voi ramane un om de stanga si voi lupta impreuna cu partenerii politici pentru apararea interesului locuitorilor”, a declarat Cosmin Necula.

Cosmin Necula a fost exclus din PSD după ce, în septembrie, acesta a criticat Guvernul. Atunci, partidul i-a retras sprijinul politic, iar după alegeri a scris că au fost membri PSD care „nu au tras cu partidul”.
Pe 13 noiembrie, Cosmin Necula a scris pe Facebook o postare în care a spus că în PSD „dacă spui adevărul, ești dat afară”, după ce a fost exclus din partid.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW