Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


În plină pandemie de COVID-19, Primăria Voluntari a început plantarea de panseluțe

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 15 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Primăria orașului Voluntari, condusă de Florentin Pandele, a demarat curățenia de primăvară. Printre activități se numără refacerea marcajelor rutiere de pe arterele principale din oraș, igienizarea stâlpilor de electricitate și îngrijirea spațiilor verzi – inclusiv plantarea de panseluțe.

Aceste activități au loc în contextul pandemiei COVID-19 și a măsurilor impuse de autorități privind distanțarea socială și restricțiile de circulație.

Premierul Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Finanțelor să permită prin rectificarea bugetară, care ar urma să vie adoptată până la sfârșitul acestei săptămâni, creșterea gradulului de îndatorare pentru autoritățile locale, însă nu pentru cheltuieli neesențiale, printre care a nominalizat și „panseluțele”.

„Nu vorbesc de alte chetuieli, că pun panseluţe, că fac tot felul de cheltuieli, că se pregătesc cu ouă de Paşti, cu iepuraşi. Aici e vorba de cheltuieli demonstrabile, dovedibile care au fost făcute pentru susţinerea persoanelor şi familiilor vulnerabile”, a spus Ludovic Orban la ședința de Guvern din 26 martie.

Sursa foto: Facebook / Primăria Voluntari

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW