Friday, April 12, 2024
Jurnalism corect


Primăria Sectorului 6 lasă târgul de Crăciun pe mâna organizatorilor Untold

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 20 octombrie 2022 Etichete: , , , ,

Târgul de Crăciun „West Side Christmas” va fi organizat în Parcul Drumul Taberei de UNTOLD Universe, creatorul celebrelor festivaluri UNTOLD și Neversea, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6. La fel ca anul trecut, evenimentul se va desfășura în cuva lacului secat.

Parcul Drumul Taberei va fi centrul distracției în perioada sărbătorilor de iarnă, spun reprezentanții Primăriei Sectorului 6.

Organizatori: O feerie de lumini

„West Side Christmas” își va deschide porțile pe 25 noiembrie.

„Într-o feerie de lumini, va oferi prima experiență din România ce unește magia de festival cu spiritul Crăciunului. Astfel că parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară”, au transmis organizatorii.

Până pe 27 decembrie, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice, în premieră pentru București.

Primăria nu pune niciun ban

Târgul va fi organizat de grupul UNTOLD Universe și este finanțat în totalitate din fonduri private, în baza unui contract de închiriere de spațiu, semnat cu Primăria Sectorului 6.

Accesul va fi gratuit, iar programul și atracțiile celui mai mare eveniment organizat de Crăciun vor fi anunțate în perioada următoare.

Sursa foto: Primăria Sectorului 6

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW