Sunday, October 17, 2021
Jurnalism corect


Primăria Sectorului 5 vrea să încheie contractul pentru salubritate, prin încredințare directă, după ce compania municipalității a rămas fără autorizație

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 18 februarie 2021

Primăria Sectorului 5, condusă de Cristian Popescu Piedone, vrea să atribuie contractul pentru serviciile de salubritate prin încredințare directă, fără publicare prealabilă, după ce compania municipalității a rămas fără autorizație de mediu.

Un proiect de hotărâre în acest sens urmează să fie dezbătut în ședința Consiliului Local, ce va avea loc joi.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat aici

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bucureşti a dispus suspendarea Autorizaţiei de Mediu  din 16.09.2020 pentru Salubrizare Fapte 5 S.A., compania Primăriei Sectorului 5, întrucât societatea nu a respectat prevederile autorizaţiei. Aspectele de neconformitate au fost constatate în urma controlului efectuat de Garda Naţională de Mediu. Suspendarea autorizaţiei se menţine 6 luni, mai exact până în data de 15.08.2021. Pe perioada suspendării, desfăşurarea activităţii este interzisă.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, în primă instanță, la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul tragediei de la Colectiv.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW