Monday, May 27, 2024
Jurnalism corect


Primăria sectorului 4 rupe contractul cu firma care a făcut deratizarea în școala 133/Băluță: Copiii sunt în afara oricărui pericol

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 22 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Daniel Băluță, primarul sectorului 4 al Capitalei, a anunțat că primăria va rezilia contractul cu firma care a făcut o deratizare în școala nr. 133 din București. Reamintim faptul că unitatea de învățământ a fost închisă, marți, după ce mai mulți elevi au ajuns la spital.

Potrivit edilului, copiii internați încă spital sunt în afara oricărui pericol.

„M-am interesat în permanență de starea copiilor. Copiii pot fi externați. Sunt în afara oricărui pericol. Cadrele medicale îi vor monitoriza în permanență”, a spus Daniel Băluță.

Primarul sectorului 4 a mai menționat faptul că școala va rămâne închisă până luni. Conform acestuia, contractul cu firma care a făcut deratizarea în unitatea de învățământ a fost reziliat.

„Ne asigurăm cu nu mai există niciun pericol. Primăria a lucrat și în 2019 cu această firmă. Firma nu și-a îndeplinit atribuțiile. Am decis rezilierea contractului. În momentul în care 24 de copii ajung la spital devine o evidență că nu și-au făcut bine treaba”, a mai adăugat primarul sectorului 4.

Aproximativ 20 de elevi ai școlii nr. 133 din Sectorul 4 al Capitalei au ajuns la spital acuzând dureri de cap din cauza unui gaz toxic, după ce în clădire a fost făcută o deratizare. În acest moment sunt doi copii internați la Spitalul Marie Curie și alți cinci la Grigore Alexandrescu.

sursa foto: ISU București Ilfov

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW