Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Primăria Sectorului 2 a dat în folosință noua aplicație online pentru toate serviciile legate de parcări

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 10 ianuarie 2022

Primăria Sectorului 2 a anunțat luni, 10 ianuarie, că a a dat în folosință o aplicație online, astfel că toate serviciile legate de parcări se pot face virtual. Aceasta poate fi accesată AICI

„Acordarea și gestiunea locurilor de parcare în Sectorul 2 este o problemă pe care cetățenii au exprimat-o în repetate rânduri. Soluția pentru simplificarea și transparența totală a procesului este una singură: digitalizarea serviciilor. Așadar, am creat o aplicație online, ce comunică direct cu platforma online a Direcției Venituri Buget Local Sector 2 ? adp2.ro/parcari.

De acum încolo, toate serviciile legate de parcări se pot face online:
? Puteți depune cerere online
? Puteți verifica statusul cererii dvs. online
? Puteți să vă actualizați documentele și datele foarte simplu și foarte rapid, cu doar câteva click-uri”, anunță primăria.

Sursa citată arată că au fost procesare inclusiv cererile și contractele vechi.

„NU se pierde nicio cerere. În plus, toate cererile vechi sunt păstrate. Toate contractele mai noi de 2019 și cele actualizate deja sunt cu toate informațiile la zi. Ordinea cererilor NU se schimbă. Puteți verifica statusul cererii dvs. ori de câte ori doriți, în orice moment.
Cu câteva click-uri, vă puteți depune cererea online. Fără drumuri de la ADP la DVBL. Fără cozi la ghișee pentru deschiderea rolului fiscal. Fără plimbat de hârtii – documente, copie cu dovada plății, etc.

Aveți acces direct la statusul cererii dvs. Oricând. Oriunde ați fi. Fără telefoane. Fără cozi în așteptare. Fără întrebări transmise pe email. Fără erori umane. Procesul este automatizat și nu poate fi alterat. Cum aplicația este interconectată cu platforma online a DVBL, majoritatea datelor este verificată și completată automat.

Siguranță maximă. Cum o aplicație online utilizează informații cu caracter personal, am testat și am luat toate măsurile posibile. De altfel, STS a făcut numeroase verificări și le mulțumim pentru sprijin. Nicio persoană neautorizată nu poate interveni asupra datelor. Nimeni nu poate modifica ordinea cererilor primite”, precizează documentul citat.

Important de știut este că pentru a depune cererea online, trebuie să aveți cont pe platforma online a Direcției de Venituri și Buget Local Sector 2 (DVBL).

„Vă puteți face cont aici: https://www.impozitelocale2.ro. Aici sunteți ghidați pas cu pas legat – cum vă creați un cont: https://fb.watch/aogjipdDjU/”.

La rândul său, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a menționat că fiind vorba despre o aplicație nouă, ea va fi o perioadă în probe.

Totodată, el îndeamnă cetățenii să scrie la parcari@adp2.ro dacă întâmpină probleme sau dacă au sugestii de îmbunătățire.

Foto: Primăria Sectorului 2/ Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW