Thursday, June 20, 2024
Jurnalism corect


Primăria Sector 5, pachete electorale distribuite în plină criză. Procurorii au deschis dosar penal

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 25 martie 2020 Etichete: , ,

În urma unui denunț făcut de PLUS, procurorii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București au deschis, miercuri, un dosar penal in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, potrivit surselor mainnews.ro. 

Conform procurorilor, pe 15 martie, în sector ar fi fost distribuite mai multe pachete electorale către populație, fără respectarea normelor de igienă impuse în această perioadă.

„La data de 25.03.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București s-a înregistrat dosarul penal având ca obiect denunțul penal formulat de un partid politic cu privire la comiterea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, constând în aceea că începând cu data de 15.03.2020 reprezentanții UAT Sector 5 împreună cu alte instituții publice de interes local, aflate sub autoritatea administrativă a Consiliului Local al Sector 5 au început să distribuie, fără nicio protecție adecvată, respectiv fără respectarea normelor de igienă impuse de autoritățile statului, diverse pungi și pachete către populația Sectorului 5 , în scop electoral. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, fiind începută urmărirea penală in rem„, transmit procurorii.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  • […] În urma sesizării, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au deschis un dosar penal, fără ca cineva să fi fost pus sub acuzare până în prezent. Ei fac cercertări in rem (pentru faptă) cu privire la posibila infracțiune de zădărnicire a combaterii bolilor.  CITEȘTE MAI MULTE AICI. […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW