Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Primăria Constanța va evacua peste 200 de persoane din cartierul social Henri Coandă după ce acestea și-ar fi falsificat certificatele fiscale

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 23 mai 2020 Etichete: , ,

Peste 200 de persoane vor fi evacuate din cartierul social Henri Coandă din Constanța, a anunțat Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat”, instituție aflată în subordinea primăriei. Autoritățile au suspiciuni că persoanele în cauză au depus documente falsificate, pentru a îndeplini criteriilor pentru obținerea unei locuințe sociale.

„În urma unor verificări derulate în ultima perioadă, au fost depistate nereguli în ceea ce privește autenticitatea certificatelor fiscale de debit sau de stare materială prezentate de către chiriași ai campusului social Henri Coandă și ai locuințelor din fondul locativ de stat, administrate de RAEDPP. Drept urmare, Regia a demarat procedura de corespondență cu autoritatea emitentă a certificatelor fiscale. Până în momentul de față, există suspiciuni că peste 220 de persoane au depus astfel de documente falsificate, în scopul îndeplinirii criteriilor de eligibilitate pentru repartizarea unei locuințe ori în vederea prelungirii contractelor de închiriere deja existente. Regia continuă verificările și în perioada următoare, urmând să înceapă demersurile pentru rezilierea contractelor de închiriere ale persoanelor descoperite cu certificate fiscale false”, au transmis reprezentanții RAEDPP într-un comunicat.

Cartierul Henri Coandă a fost construit la inițiativa fostului primar Radu Mazăre, pentru asistații social din municipiul Constanța.

Sursa foto: ct100.ro

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW