Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Primăria Capitalei va reabilita aleile din Parcul Cișmigiu

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 18 martie 2024

În sfârșit. Primăria Capitalei, prin intermediul Administrației Lacuri Parcuri și Agrement, va reabilita aleile din Parcul Cișmigiu, aflat în stare de degradare. 

Potrivit unui comunicat transmis luni de reprezentanții ALPAB, săptămâna trecută a fost transmisă invitația de participare la procedura de achiziție, iar până la finele lunii martie procedura va fi finalizată.

„Concret, a fost transmisă de către subscrisa invitația de participare la procedura de achiziție publică privind achiziția de lucrări la aleile din parcul Cișmigiu în data de 15.03.2024, iar până la sfârșitul lunii martie estimăm finalizarea respectivei proceduri. Referitor la aceste lucrări, ALPAB a primit între timp și acordul de la Ministerul Culturii, necesar în vederea efectuării lucrărilor de reparații alei”, a transmis ALPAB.

ALPAB realizează în momentul de față mai multe de lucrări în Parcul Cișmigiu. Se lucrează momentan la reabilitarea cuvei din Lacul Mare, precum și activități de replantare a materialului dendrofloricol ce nu a supreviețuit sezonului rece sau care a fost deteriorat de trecători. Anul trecut, Podul Mare a fost reabilitat, iar locurile de joacă au fost modernizate. Urmează să fie reabilitat și Podul de nuc.

Ultima reparație curentă a aleilor din Parcul Cișmigiu fost efectuată în anul 2020 pentru doar 184 mp.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii