Monday, May 16, 2022
Jurnalism corect


Primăria Capitalei a lansat consultări pentru achiziția a 100 de troleibuze din gama de 18 metri

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 12 iulie 2021

Primăria Capitalei a publicat pe portalul de achiziții publice un anunț de consultare a pieței în vedere stabilirii unui costurilor și graficul de livrare în vederea achiziționării a 100 de troleibuze electrice din gama de 18 metri. 

Troleibuze trebuie să aibă o autonomie de minim 20 km, tracţiune complet electrică, realizată autonom cu Sistem Reîncărcabil de Stocare a Energiei (SRSEE) cu baterii de acumulatori, podea complet coborâtă pe toată lungimea, minim patru uşi şi aer condiţionat în salonul de călători.

Capacitatea minimă trebuie să fie de 140 de persoane, inclusiv conducătorul auto, dintre care 42 de locuri trebuie să fie pe scaune.

Amintim că Primăria Capitalei, în mandatul de primar al Gabrielei Firea, a decis rezilierea contractului încheiat cu firma Bozankaya pentru achiziția a 100 de troleibuze din gama de 12 metri, după ce Mainnews.ro a dezvăluit că acesta a fost atribuit ilegal. Concret, producătorul din Turcia prezentase la licitație certificatul de omologare al unui autobuz electric, iar nu al unui troleibuz, așa cum era stipulat în caietul de sarcini.

Sursa foto: Solaris

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW