Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Primăria Capitalei a hotărât să nu închidă încă școlile. Gabriela Firea: Aproape 1000 de bucureșteni sunt izolați în case

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 27 februarie 2020 Etichete: , , ,

Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea, a convocat, joi, comandamentul de urgență la Primăria Capitalei în contextul apariției primului caz de coronavirus din România. 

„Principala întrebare a bucureștenilor este dacă trebuie închise școlile. (..)Noi ținem legătura cu toate instituțiile naționale și respectăm toate regulile care se impun. Nu e nevoie să venim cu măsuri grave. Asta nu înseamnă că nu facem nimic(…)Țin legătura permanent cu Raed Arafat și Streniu Cercel. Amintesc că în București sunt aproape 1000 de persoane care sunt autoizolate.(…)

Victor Babeș a alocat deja un corp de clădire separat de 60 de locuri pentru pacienții infectați cu coronavirus.

Este un circuit separat și special pentru ei. Spitalul Colentina va funcționa ca spital suport. Va primi pacienți de la Matei Balș care nu au coronavirus dar care ar trebui să elibereze Matei Balș.

Demarăm un proces pentru achiziția unui aparat de detestare a coronavirusurilor, la recomandarea lui Streinu Cercel„. a declarat Gabriela Firea.

La ședință au participat reprezentanții conducerii ASSMB, managerii și directorii medicali ai celor 19 spitale aflate în administrarea PMB și reprezentanții SABIF și DGASMB.

 

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com