Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Primăria București a lansat o nouă versiune a aplicației de plată pentru parcări/Care sunt schimbările

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 15 octombrie 2023 Etichete: , , ,

Compania Municipală Parking a lansat o nouă versiune a aplicaţiei de plată a parcărilor administrate de Primăria Capitalei, a transmis, duminică, pe Facebook, primarul general, Nicuşor Dan. Noua versiune permite plata parcării fără cont, achitarea în avans a taxei și plata simultană pentru mai multe mașini. 

De asemenea, noua aplicație conține o hartă interactivă a orașului care îi ajută pe utilizatori să identifice cele mai convenabile locuri de parcare în funcție de locul în care se află, precum și disponibilitatea acestora.

 Potrivit statisticilor Companiei Municipale Parking, procentul de utilizare a formelor digitale de plată a crescut în ultima perioadă cu 80%, ceea ce înseamnă că șoferii bucureșteni preferă să apeleze la acest tip de aplicații.

Noua versiune a aplicației se poate descărca despre AppStore și Google Store. Primăria Capitalei a reuşit anul acesta să atingă targetul în ceea ce priveşte parcările, fiind înfiinţate 30.000 de noi locuri de parcare şi încercăm anul viitor să avem încă 50.000 de noi locuri de parcare, a declarat Răzvan Mitu, consilier general la Primăria Municipiul Bucureşti, relatează Agerpres.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW