Wednesday, June 12, 2024
Jurnalism corect


Primar de lângă Ploiești, acuzat de hărțuire sexuală. O angajată a primăriei a depus plângere la poliție

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 6 iunie 2024

Primarul comunei prahovene Păuleşti, Tudor Sandu, este acuzat de hărţuire sexuală, victima fiind o subalternă, care are 35 de ani şi lucrează în Primărie de opt ani, notează News.ro. Femeia a depus reclamaţia la Poliţie prin intermediul unui avocat.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi, la data de 3 iunie a.c, de către un bărbat, apărător ales al unei femei de 35 de ani, cu privire la faptul că aceasta ar fi fost hărţuită sexual. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au constat faptul că femeia ar fi fost angajată a unei instituţii publice începând cu anul 2016 şi până în prezent. De asemenea a fost identificată şi persoana bănuită de comiterea faptei că fiind un bărbat de 59 de ani, din cadrul aceleiaşi instituţii”, a transmis, joi, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Prahova.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că vizat de acuzaţii este primarul comunei Păuleşti, Tudor Sandu. Acesta candidează la alegerile din 9 iunie pentru un nou mandat, sub sigla PNL

Până la ora transmiterii acestei ştiri, edilul nu a putut fi contactat pentru a răspunde acuzaţiilor.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru hărţuire sexuală şi folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW