Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Prima reacție a lui Marcel Ciolacu după conferința lui Cîrstoiu: O să lămurim luni în coaliție

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 20 aprilie 2024 Etichete:

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sâmbătă, 20 aprilie, la Pitești, că nu a văzut „în detaliu” conferința candidatului PSD-PNL la Primăria Capitalei din urmă cu o zi, însă a mai spus că „în acest moment” Cîrstoiu este candidatul alianței PSD-PNL, că a avut un schimb de mesaje cu acesta, iar luni va exista o ședință a coaliției legată de candidatura acestuia

„Candidatul, în acest moment, este Cătălin Cîrstoiu. Am spus foarte clar că luni vom face o coaliţie, am vorbit pe WhatsApp cu domnul Cîrstoiu, o să vorbesc şi telefonic mai târziu, e normal că ţinem o legătură între noi. Nu am apucat să mă uit în detaliu la conferinţa de presă de ieri şi să urmăresc

Domnul Cîrstoiu nu e un criminal, iertaţi-mă! Înţeleg campania… e un medic de excepţie, e un decan la UMF, un om care şi-a clădit profesional tot ce se poate, este solicitat şi în România şi în străinătate pentru operaţii şi nu face operaţii simple. Haideţi să fim corecţi! Am înţeles, a fost la o clinică, dar lucrurile acestea o să le lămurim în cadrul coaliţiei”, a spus Marcel Ciolacu.

Candidatul PSD-PNL în cursa pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a susținut vineri, 19 aprilie, o conferință de presă, la mai bine de o săptămână de când mai multe investigații jurnalistice au arătat că managerul Spitalului Universitar s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate. Liderii coaliției i-au cerut medicului să clarifice acuzațiile aduse.

Cîrstoiu a susținut, din nou, că a consultat și în clinica privată pentru a-și ajuta pacienții, dar și colegii medici care aveau nevoie de expertiza sa.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii