Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Prima reacție a Gabrielei Firea după sondajul în care este devansată de Nicușor Dan

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 2 iulie 2020 Etichete: , ,

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a încercat să minimizeze faptul că Nicușor Dan se situează cu aproape 9% în fața sa în intenția de vot pentru alegerile locale, conform datelor unui sondaj Inscop.

Firea a făcut o analogie între poziționarea candidatului opoziției și faptul că Liviu Dragnea se lăuda cu un avans semnificativ în cercetările sociologice înainte de alegerile europarlamentare.

„Nu mă bat cu nimeni în sondaje. Și domnul Dragnea se lauda cu procente uriașe în sondaje cu trei luni înainte de europarlamentare iar rezultatul a fost dezastruos. Așa și acum. Se laudă cu ce nu există în realitate. Cel mai corect sondaj se realizează în ziua votului. Am convingerea că bucureștenii vor vota un om implicat, harnic, priceput, tenace. PNL/PDL au blocat toate proiectele benefice pentru oameni, din Capitală, prin majoritatea din Consiliul general. Investiții pe care eu le-am deblocat și finalizat”, a spus Gabriela Firea la Digi24.

Nicușor Dan ar înregistra 54,4% din voturi în timp ce primarul în funcție, Gabriela Firea, se situează pe locul secund în preferințele bucureștenilor, cu aproape 45,6%, arată un sondaj Inscop Research, comandat de PNL.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *