Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Prim-ministrul interimar, Nicolae Ciucă, a anunțat prioritățile: Gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare și pregătirea anului financiar 2021

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 8 decembrie 2020

Prim-ministrul interimar, Nicolae Ciucă, a precizat marți, în prima declarație susținută în această calitate, că prioritățile executivului în perioada următoare vor fi gestionarea pandemiei COVID-19, punerea în aplicare a strategiei de vaccinare, finalizarea anului financiar 2020 și pregătirea anului financiar 2021.

„Începând de ieri am preluat conducerea interimară a Guvernului României până la formarea noului executiv. În perioada următoare vom continua să focalizăm atenția Guvernului pe prioritățile legate de gestionarea pandemiei COVID-19, punerea în aplicare a strategiei de vaccinare, vom continua măsurile economice în vederea sprijinirii celor afectați de această criză și ne vom focaliza atenția pe finalizarea anului financiar 2020 și pregătirea anului financiar 2021. Vreau să folosesc această ocazie pentru a-i mulțumi domnului Ludovic Orban pentru echilibrul pe care a reușit să-l realizeze între măsurile de combatere a pandemiei COVID-19 și măsurile economice. În această perioadă voi continua să asigur atribuțiile de ministru al apărării naționale”, a declarat Nicolae Ciucă.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW