Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


Prezența angajaților Primăriei Capitalei, verificată digital pe baza unui card nominal

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 31 mai 2021

Începând cu data de 3 iunie va fi introdus sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toți angajații care lucrează în Primăria Capitalei, a anunțat primarul Nicușor Dan.

Edilul a subliniat că prin implementarea acestui sistem vizează o monitorizare mult mai clară a activității angajaților PMB.

„Interacțiunea cu cetățenii trebuie să devină cât mai transparentă, iar problemele acestora să fie rezolvate în timp cât mai scurt. Prin implementarea acestui sistem modern și sigur, ne dorim o monitorizare cât mai clară a activității care se desfășoară în fiecare zi în cadrul instituției. Și mă refer aici atât la persoanele și tipurile de probleme pe care cetățenii doresc să le rezolve la nivelul instituției, cât și la activitatea efectivă a salariaților din cadrul Primăriei”, a afirmat primarul Nicușor Dan.

Odată cu implementarea noului sistem de acces se va renunța și la celebra condică de prezență, pe care toți angajații trebuiau să o semneze la venire și la plecare, dar care nu oferea suficiente garanții în privința respectării programului de către angajați.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW