Saturday, September 30, 2023
Jurnalism corect


Președinții României, Cehiei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Poloniei și Slovaciei, mesaj comun de susținere a Maiei Sandu

By Redactia , in Politic Stirile zilei , at 24 decembrie 2020 Etichete: ,

Preşedinţii României, Cehiei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Poloniei și Slovaciei au transmis un mesaj comun de susținere a Maiei Sandu, cu ocazia învestirii sale în funcția de președinte al Republicii Moldova.

„Noi, Președinții României, Cehiei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Poloniei și Slovaciei, o felicităm pe doamna Maia Sandu cu prilejul învestirii sale ca Președinte al Republicii Moldova.

Maia Sandu a primit un mandat ferm de la cetățenii Republicii Moldova, care așteaptă schimbări, o agendă de reforme mai ambițioasă, democrație și legături mai strânse cu Uniunea Europeană.

În acest sens, ne exprimăm sprijinul nostru deplin pentru Maia Sandu și eforturile sale de a consolida implementarea reformelor, pe baza valorilor democratice, libertăților fundamentale și a statului de drept. O susținem pe doamna Președinte Maia Sandu în demersurile sale de a dezvolta în Republica Moldova un sistem democratic funcțional, care să reflecte voința cetățenilor Republicii Moldova. De asemenea, suntem dispuși să împărtășim din experiența noastră privind reformele și procesul de integrare europeană, demers care ar putea contribui la prosperitatea și bunăstarea Republicii Moldova, pe calea sa către Uniunea Europeană.

Reiterăm sprijinul nostru ferm pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova, precum și pentru calea europeană aleasă de cetățenii Republicii Moldova”, este mesajul celor şapte preşedinţi.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW