Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


Președintele Transelectrica, obligat să prezinte documente de atestare a studiilor/Au apărut informații potrivit cărora și-a falsificat CV-ul

By Andreea Traicu , in Fara categorie Stirile zilei , at 18 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Consiliul de Supraveghere al  Transelectrica a anunţat că i-a solicitat președintelui instituției, Marius Dănuț Carașol, toate documentele care să ateste studiile efectuate. Asta după ce, în presă, au apărut informații potrivit cărora președintele Transelectrica și-ar fi falsificat CV-ul. În Biografia de pe site-ul Transelectrica, Dănuț Carașol precizează că a absolvit Facultatea de Electrotehnica, în anul 2005.

Potrivit Edupedu.ro, preşedintele Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, ar fi urmat cursurile universităţii, a repetat doi ani de facultate, dar nu a mai absolvit-o. Sursa citată menţionează că diploma lui Marius Dănuţ Caraşol ar fi falsă.

Comunicatul Transelectrica

”Ca urmare a informaţiilor publicate în presã referitoare la autenticitatea studiilor preşedintelui Directoratului CNTEE Transelectrica, Marius-Dãnuţ Caraşol, Compania Naţionalã de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA face urmãtoarele precizãri: În vederea clarificãrii acestei situaţii, Consiliul de Supraveghere al Companiei i-a solicitat deja domnului Marius-Dãnuţ CARAŞOL toate documentele de atestare a studiilor în original, cu recomandarea de a întreprinde personal demersurile cãtre Universitatea Politehnica Bucureşti pentru validarea autenticitãţii acestora; În mãsura în care autoritãţile abilitate sã autentifice documentele de studii ale lui Marius-Dãnuţ Caraşol se vor exprima, vor fi dispuse mãsurile care se impun în conformitate cu prevederile legale şi statutare; Consiliul de Supraveghere al Companiei analizeazã cu maximã seriozitate şi responsabilitate aceastã problemã, având în vedere cã Transelectrica este o societate strategicã la nivel naţional şi o companie listatã la Bursa de Valori Bucureşti”, informează un comunicat al Transelectrica.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW