Wednesday, June 29, 2022
Jurnalism corect


Președintele României caracterizează AUR drept „o formaţiune despre care nu prea se ştie ce vrea şi ce caută în politică”

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 16 decembrie 2020 Etichete: , ,

Preşedintele României a caracterizat Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) drept „o formaţiune despre care nu prea se ştie ce vrea şi ce caută în politică”. Precizarea a fost făcută în contextul în care i s-a cerut opinia privind intenţia partidului de a îl suspenda din funcţie, chestiune pe care Klaus Iohannis o consideră „fumată”.

AUR a intrat în Parlament ca urmare a alegerilor generale din 6 decembrie, obţinând în jur de 9% din voturile alegătorilor.

Delegaţia formaţiunii politice a ajuns, luni, cu o întârziere de peste 10 minute la consultările de la Cotroceni, pentru formarea noului guvern. Viitorul deputat Diana Şoşoacă susţinea că după discuţii, înainte ca preşedintele să părăsească sala, şi-a dat masca jos.

Aveți o problemă cu masca asta. Se încalcă drepturi și libertăți ale unor oameni exceptați de la purtatul măștii. Nu sunt conforme, nu știu ce purtați. Treaba dumneavoastră. Mi s-a spus că nu am voie să intru fără mască, am arătat adeverința medicală, am ținut-o pe gură și, înainte de a ne despărți(n.r. de Klaus Iohannis), mi-am dat jos masca. Și noi, persoanele care avem anumite afecțiuni, avem drepturi, suntem exceptați de la purtarea măștii”, a spus senatorul AUR, după discuţii.

Șoșoacă a precizat că reprezentanţii AUR au întârziat la discuțiile cu președintele României deoarece „s-au plimbat”.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW