Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Președintele PNL București, despre fotografia de la ziua de naștere a premierului: A fost asumată / Foarte bine că s-a luat atitudine

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 31 mai 2020 Etichete: , , ,

Președintele PNL București, Violeta Alexandru, spune că fotografia făcută la ziua de naștere a premierului a fost asumată și sancționată, adăugând că reacția cetățenilor la această imagine a fost una normală. 

„Fotografia de la guvern a fost asumată, explicată, sancționată. Reacție firească, într-o altă perioadă, pe vremea PSD, s-ar fi făcut tot posibilul ca lucrurile să fie mușamalizate. Inclusiv criticile din spațiul public au fost în linia normalității, oamenii spunându-și părerea. Dacă nu ar fi fost critici, personal aș fi fost îngrijorată.

Este mai bine cu o greșeală asumată prin plata imediată a amenzii decât cu intimidare și cu acoperitul lucrurilor prin diverse metode. Foarte bine că s-a luat atitudine. De final, admit că recunosc până la detaliu, din proprie experiență la Minister pe diverse teme, tactica PSD/surse din interior”, a scris ministrul Muncii, pe pagina sa de Facebook.

Cinci membrii ai Guvernului PNL au fost amendați de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București după apariția în spațiul public a fotografiei în care liberalii sunt surpinși la ziua de naștere a premierului Orban.

Citește și Cinci membri ai Guvernului, amendați de Poliția Capitalei în urma fotografiei de la ziua premierului Orban

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW