Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Președintele Parlamentului European, David Sassoli, despre cazul „Alexandra”: a întristat întreaga Europă

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 7 august 2019 Etichete: , ,

Președintele Parlamentului European, David Sassoli, a reacționat astăzi, pe facebook, cu privire la modul în care autoritățile din România au acționat atunci când Alexandra le-a cerut ajutorul.

David Sassoli spune că, pentru a evita astfel de situații pe viitor, este nevoie de politici mai eficiente cu privire la violența asupra femeilor. Acestea trebuie implementate nu numai în România, ci în toată Uniunea Europeana.

„În Numele Alexandrei şi a tuturor victimelor!”, scrie președintele Parlamentului European, David Sassoli.

”Vocea Alexandrei Măceșanu, de 15 ani, care cere în zadar ajutor la numărul de urgentă, îndurerează nu numai România, ci întreaga Europă. Punerea în aplicare a unor politici din ce în ce mai eficiente împotriva uciderii femeilor și a violentei împotriva femeilor va trebui sa fie o prioritate a acțiunilor politice și instituționale europene. În numele Alexandrei și al tuturor victimelor!”, este mesajul lui David Sassoli.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 87735 additional Information to that Topic: mainnews.ro/presedintele-parlamentului-european-david-sassoli-despre-cazul-alexandra-a-intristat-intreaga-europa/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW