Wednesday, June 12, 2024
Jurnalism corect


Președintele Comitetului Militar al NATO vine în România

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 11 aprilie 2023 Etichete: , ,

Președintele Comitetului Militar al NATO, amiralul Rob Bauer, se află în vizită oficială în România, în perioada 11-14 aprilie, a anunțat Ministerul Apărării Naționale (MApN). Oficialul NATO va avea miercuri, 12 aprilie, o întâlnire cu ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu. 

„Sunt planificate discuții privind situația de securitate din regiunea Mării Negre, dinamica implementării măsurilor aliate de descurajare și apărare a spațiului euro-atlantic, operațiile și misiunile NATO, precum și evenimentele majore de instruire din acest an”, se arată într-un comunicat de presă al MApN.

După întrevederi, șeful Statului Major al Apărării și președintele Comitetului Militar al NATO vor susține o conferință de presă.

Președintele Comitetului Militar este principalul consilier militar al Secretarului General al NATO și principalul comunicator al Alianței în problematică militară. Din 25 iunie 2021, funcția de președinte al Comitetului Militar este deținută de amiralul Rob Bauer.

Sursa foto: NATO

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW