Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Președintele brazilian Jair Bolsonaro, infectat cu Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 7 iulie 2020 Etichete: , ,

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost confirmat cu coronavirus. Oficialul care este foarte sceptic în ceea ce privește pandemia de coronavirus a anunțat că a fost infectat printr-un mesaj televizat: „Toată lumea știa că va ajunge la o parte considerabilă a populației mai devreme sau mai târziu. Pentru mine a fost pozitiv”, a spus Bolsonaro, referindu-se la testul COVID-19 pe care l-a făcut luni.

Potrivit CNN, biroul de presă al lui Boldonaro a precizat marți că președintele a fost tratat cu hidroxiclorochină și azitromicină, în timp ce aștepta rezultatul celui de-al patrulea test pentru coronavirus pe care l-a făcut în ultimele patru luni, potrivit Hotnews.ro.

De la începutul pandemiei, Jair Bolsonaro, în vârstă de 65 de ani, a fost una dintre vocile care au criticat măsurile de izolare impuse de mai multe state pentru a combate pandemia de coronavirus și a participat la mai multe evenimente publice fără a purta mască de protecție.

Luni, el a făcut uz de dreptul său de veto la două articole de lege privind utilizarea măştilor în locurile publice cu scopul de a preveni răspândirea pandemiei în Brazilia.

După Statele Unite, Brazilia este ţara cea mai afectată din lume de pandemie, cu 1,6 milioane de cazuri de COVID-19 dintre care 65.487 de decese până în prezent.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW