Sunday, December 3, 2023
Jurnalism corect


Preşedintele, baie de mulţime în Piaţa Universităţii la începutul campaniei: „PSD a adus România aproape de eșec”

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 10 august 2019 Etichete: , , ,

PNL începe, sâmbătă, campania de strângere a semnăturilor pentru susţinerea lui Klaus Iohannis la campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. În Piaţa Universităţii, unde are loc evenimentul, a ajuns şi preşedintele României. Şeful statului a fost întâmpinat de simpatizanţi.

„Sper sa vina cat mai multi romani sa semneze pentru candidatura mea. Am nevoie de acest semnal al romanilor, eu vreau sa continuam impreuna. Împreuna trebuie sa reconfirguram statul. PSD a adus Romania aproape de esec. Asa nu se mai  poate.  Trebuie sa reconstruim aproape tot. Sunt dispus, stiu cum trebuie sa facem si sunt convins ca dupa alegeri, fie la termen sau anticipate, voi coagula o echipa puternica din PNL, din alte partide de opoziţie din care sa incepem sa facem Romania bine, normala”, a declarat preşedintele României.

Liberalii au ales ca demararea campaniei să aibă loc pe 10 august, la un an de la evenimentele violente din Piaţa Victoriei.

În cursul acestei zile, în Piaţa Victoriei este organizat un protest la care sunt aşteptaţi să participe în jur de 250.000 de oameni.

USR a anunţat că va participa la miting.

Foto: Inquam Photos/George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com