Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


Premierul României: Nu vor fi impuse restricţii pentru cei care nu se vaccinează

By Redactia , in Politic Stirile zilei , at 27 decembrie 2020 Etichete: , ,

Premierul României susţine că nu vor fi impuse restricţii pentru românii care nu doresc să se vaccineze. Florin Cîţu a făcut precizările în contextul demărării campaniei de vaccinare.

„Vor fi vaccinuri gratuite pentru toţi cei care doresc să se imunizeze. Pentru cei care încă ezită, specialiştii vin cu informaţii solide, validate ştiinţific, care să-i ajute să ia decizia corectă. Vaccinarea este sigură, este voluntară/ neobligatorie şi nu vor fi impuse restricţii pentru cei care nu se vaccinează! Vaccinarea împotriva Covid-19 reprezintă calea cea mai rapidă şi mai sigură de gestionare a pandemiei, de limitare a acesteia. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, inclusiv în perioada Crăciunului şi a Anului Nou, ne oferă şansa revenirii la normalitate”, a declarat Florin Cîţu, într-o postare pe Facebook.

Duminică a fost demarată campanie de vaccinare în România, după ce vineri au ajuns în ţară primele 10.000 doze de vaccin. În total, în România vor fi aduse 10 milioane de doze.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW