Saturday, December 2, 2023
Jurnalism corect


Premierul Orban nu are COVID-19 / Decizia luată de șeful Guvernului, după ce a intrat în contact cu jurnalistul infectat

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 5 octombrie 2020 Etichete: , ,

Premierul Ludovic Orban a primit rezultat negativ la testul pentru COVID-19 pe care l-a efectuat luni, la cerere, însă va rămâne în carantină până joi.

„Rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19) în cazul prim-ministrului Ludovic Orban este negativ. Menționăm faptul că testul a fost realizat la cerere, preventiv, premierul nefiind încadrat într-o definiție de caz întrucât nu este considerat contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv. 

Din motive de precauție, Ludovic Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie a.c., de unde își va exercita atribuțiile funcției de prim-ministru și își va desfășura activitatea fără interacțiune fizică cu alte persoane. În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanță de 10 zile de la prezența în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus”, se arată în comunicatul transmis de Guvern.

Premierul Orban a solicitat să fie testat pentru COVID-19 după ce a participat în platoul B1 TV la emisiune moderată de Silviu Mănăstire, diagnosticat pozitiv cu această infecție.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW