Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Premierul Marcel Ciolacu, despre tragedia de la internat: Categoric cei vinovați vor plăti

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 19 decembrie 2023 Etichete: , , ,

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marți, că cei vinovați vor plăti, despre tragedia de la internatul Liceului „Tamași Aron” din Odorheiu Secuiesc, unde o parte a clădirii s-a prăbușit luni seară. Președintele PSD a mai anunțat și că Ministrul Educației, Ligia Deca, se va deplasa la Odorheiu Secuiesc. 

Declarațiile premierului au fost susținute în cadrul conferinței de presă susținută după vizita de lucru la obiectivul de investiții rutiere Drum Expres Craiova-Pitești.

„Știm cu toții ce s-a întâmplat, astăzi doamna Ministru a Educației o să se deplaseze acolo să vorbească, să vadă locurile pentru ceilalți copii.

Așteptăm ancheta.

Eram împreună cu domnul președinte Nicolae Ciucă când a anunțat domnul Arafat acest eveniment tragic. Important e să luăm măsuri, câte una, câte una, important e să le închidem”, a declarat Marcel Ciolacu.

Categoric că cei vinovați vor plăti, fără nicio excepție”, a precizat premierul.

„Păcat totuși că un copil și-a pierdut viața și am văzut cu toții ce s-a întâmplat, am văzut că în zona executivă s-au luat toate măsurile și am salvat o fetiță care a fost scoasă de sub dărâmături în stop cardiac, și foarte curând chiar dacă a fost descoperit al patrulea copil, un băiețel, el nu a mai putut fi salvat”, a adăugat șeful Guvernului.

Luni seară, o parte a internatului Liceului „Tamași Aron” din Odorheiu Secuiesc s-a prăbușit, rezultând în decesul unui băiat și în rănirea a altor trei persoane, dintre care o fată este în stare gravă. Liceul a fost construit acum mai bine de un secol, la începutul anilor 1900, iar clădirea aparține Bisericii Catolice, potrivit reprezentanților administrației publice.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW