Wednesday, May 18, 2022
Jurnalism corect


Premierul Ludovic Orban, vizită oficială în Franța

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 26 octombrie 2020

Premierul Ludovic Orban va efectua luni și marți o vizită oficială în Franța, unde va avea convorbiri cu cu omologul francez, Jean Castex.

Șeful executivului va fi însoțit de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul apărării, Nicolae Ciucă și ministrul agriculturii, Adrian Oros.

Luni, Ludovic Orban se va întâlni cu Jean Castex, cei doi oficiali urmând să participe şi la o ceremonie de semnare a unor documente bilaterale. Ulterior, sunt prevăzute declaraţii de presă comune la Hotel de Matignon.

Tot luni, este programată o întrevedere cu preşedintele Partidului „Les Republicains”, Christian Jacob, la sediul Ambasadei României de la Paris.

În cadrul vizitei, Ludovic Orban va mai avea întâlniri cu preşedintele Adunării Naţionale, Richard Ferrand, cu preşedintele Senatului, Gerard Larcher, cu reprezentanţi ai Consiliului întreprinderilor Franţa – România din cadrul Mişcării Întreprinderilor din Franţa, precum şi cu reprezentanţi ai comunităţii de români din Franţa.

Pe agendă vizitei se mai află participarea la reuniunea Consiliului Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică şi o întrevedere cu secretarul general al OCDE, Angel Gurria.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW