Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


Premierul le răspunde celor care susțin că se folosește de rectificarea bugetară pentru a atrage primarii PNL: O acuzație fără sens și pe care o resping imediat

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 14 iulie 2021

Premierul Florin Cîțu a respins acuzațiile lansate de social-democrați, potrivit cărora s-ar folosi de fondurile ce vor fi alocate la rectificarea bugetară din august pentru a atrage primarii PNL înainte de Congresul din 25 septembrie.

O acuzaţie fără sens şi pe care o resping imediat şi fără niciun fel de dubiu”, a răspuns premierul, întrebat la finalul ședinței de Guvern cum comentează acuzațiile lansate de PSD.

Premierul a precizat că a avut o întâlnire cu Asociația Municipiilor din România, din care fac parte primari de la toate partidele politice, unde i-a ascultat și le-a susținut o parte din proiecte.

România a fost lăsată în urmă. Şi cine știe cel mai bine cum să dezvolte România decât cei care au fost aleşi să dezvolte România(…)Eu cred că mai multă democraţie decât a fost în acest Guvern nu a existat”, a afirmat Florin Cîțu.

CITEȘTE ȘI: Președintele PNL îl contrazice pe Florin Cîțu: Forma rectificării bugetare se va adopta în coaliție. Nu pot exista alocări de fonduri pe criterii subiective

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW