Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Premierul, despre moțiune: Nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 2 februarie 2020 Etichete: , , ,

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat că urmează o perioadă tulbure și nu se va lăsa judecat de actuala majoritate din Parlament.

Intrăm într-o perioadă tulbure. Haideţi să fim cinstiţi, cu 21% în Parlamentul României şi cu o susţinere eterogenă care este asigurată de mai multe grupuri politice cărora celor mai mulţi le mulţumesc pentru sprijinul pe care ni l-au dat, dar în multe situaţii gândesc altfel ca noi, sunt încă prizonierii unor alte concepte de dezvoltare a României. Cu 22% este foarte greu să guvernezi România„, a spus Orban

Premierul a mai precizat că majoritatea actuală nu îl va influența în câștigarea alegerile anticipate.

Nu ştiu ce se va întâmpla în Parlament, dar vă spun clar: nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament care nu are nicio legătură cu interesele României. Nu mi-e teamă de ei şi, indiferent ce se va întâmpla în următoarea perioadă, noi avem un singur lucru de făcut: să răspundem aşteptărilor românilor, să ne ducem pentru fiecare român, să le arătăm visul nostru, credinţa noastră şi puterea de a realiza, să reuşim în toate alegerile care vor urma indiferent că sunt alegeri într-un tur, în două tururi, alegeri directe, indirecte, că vor fi parlamentare la termen sau anticipate – să câştigăm alegerile„, a menţionat Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW