Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Premierul Ciucă, despre o prelungire a plafonării preţului la carburanţi: Urmează ca în şedinţa de coaliţie de săptămâna viitoare să luăm o decizie

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 16 septembrie 2022 Etichete: , ,

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, despre o prelungire a plafonării preţului la carburanţ, că urmează ca în şedinţa de coaliţie de săptămâna viitoare să se ia o decizie, el precizând că vor face o analiză care sunt elementele de evoluţia a preţurilor la carburanţi, care este evoluţia preţului la petrol, pe piaţa internaţională şi în funcţie de aceaste date, vor lua decizia.

Premierul a anunţat că până la finele lunii septembrie Guvernul va lua o decizie pe tema preţului la carburanţi. Despre o prelungire a măsurii plafonării preţului la carburanţi, premierul Nicolae Ciucă a spus că urmează ca în şedinţa de coaliţie de săptămâna viitoare să se ia o decizie.

Şeful Executivului a mai spus că, după cum s-a putut observa, ”această măsură a funcţionat încă de a doua zi după ce au luat decizia respectivă”.

”Acum trebuie să analizăm care sunt elementele de evoluţia a preţurilor la carburanţi, care este evoluţia preţului la petrol, pe piaţa internaţională şi în funcţie de aceasta, vom lua decizia”, a mai spus şeful Executivului.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW