Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Premierul Ciolacu, în vizită de lucru la Berlin. Astăzi se întâlnește cu reprezentanții mediului de afaceri

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 5 iulie 2023 Etichete: , , , ,

Premierul Marcel Ciolacu continuă vizita de lucru de două zile Germania. Miercuri, 5 iulie, șeful Executivului de la București se va întâlni cu reprezentanții mediului de afaceri. De asemenea, vicepreședintele Parlamentului Germaniei, Katrin Goring-Eckardt, va purta discuții oficiale cu Ciolacu.  

Conform programului oficial, premierul Ciolacu va participa și la un dejun de lucru cu reprezentanţi ai industriei de apărare.

Marți, 4 iulie, Ciolacu a fost primit de cancelarul german Olaf Scholz. Agenda discuțiilor a cuprins și aderarea României la Schengen, iar oficialul Germaniei a precizat că România mertită din plin să intre în spațiul liber de circulație internațională

„Germania susţine România pentru ca ţara dumneavoastră să devină anul acesta membru cu drepturi depline al spaţiului Schengen. România a întreprins deja eforturi majore pentru aderarea la spaţiul Schengen şi aceste eforturi trebuie apreciate. Noi ne implicăm cu toată forţa pentru aceasta”, a explicat Olaf Scholz, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu premierul Marcel Ciolacu, cu ocazia vizitei de lucru a şefului Executivului în Germania.

Sursă foto: Twitter

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW